Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέος νόμος είσπραξης φόρων- Η Α.Α.Δ.Ε. διατάζει την Δημοκρατία.

 

Νέος νόμος είσπραξης φόρων- Η Α.Α.Δ.Ε. διατάζει την Δημοκρατία.

Η αόρατη αρχή που διατάζει τους πάντες.

Υπό εκβιασμό η Δημοκρατία με όμηρο την οικονομία.

Πριν λίγες μέρες ψηφίστηκε ο νέος Κώδικας Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων (Κ.Ε.Δ.Ε.). Ο νόμος 4978/2022 φεκ Ά 190 έβαλε πλέον την Α.Α.Δ.Ε. σε θέση σκοπευτή που έχει στρέψει όλα τα όπλα που της έχει διαθέσει η Βουλή των Ελλήνων για να αρχίζει να σκοτώνει μαζικά τους Έλληνες κατά την δική της βούληση.

Ο νέος κώδικας αντικατέστησε τον παλιό του 1974 (επί δικτατορίας) και τις όποιες προσθετικές διατάξεις αργότερα. Έτσι θεωρείται ότι ξεπερνιούνται κάποια «νομοθετικά κολλήματα» όπως ισχυρίζονται  στην πλειοψηφία τους τα καθεστωτικά Μ.Μ.Ε. και που έχουν να κάνουν με την νομιμότητα των πράξεων της  Α.Α.Δ.Ε. κατά την είσπραξη φόρων αλλά και κατά τα αναγκαστικά μέτρα που λαμβάνει (δεσμεύσεις λογαριασμών, κατασχέσεις ποσών, κινητών  και ακινήτων κλπ.) έναντι των φτωχοποιημένων πλέον Ελλήνων πολιτών.

Από 1η Ιανουαρίου 2017 που ξεκίνησε την δράση της ζητούσε από όλες τις τράπεζες, τις δημόσιες υπηρεσίες, εταιρίες Δ.Ε.Κ.Ο., το ταμείο παρακαταθηκών, γραφεία ταχυδρομικών επιταγών και από τρίτα φυσικά πρόσωπα να συνεργαστούν και άρχισε να εισπράττει φόρους, να δεσμεύει λογαριασμούς, να κατάσχει χρηματικά ποσά από τράπεζες και σε χέρια τρίτων αποτελώντας τον τρόμο και την απόλυτη τροχοπέδη της πολύπαθης ελληνικής οικονομίας.

Όλα αυτά όμως τα έκανε εδώ και έξι (6) χρόνια περίπου χωρίς να υπάρχει πουθενά η επωνυμία της στον Κ.Ε.Δ.Ε. ώστε να της δίνει την νομιμοφανή κάλυψη να προβαίνει στις ενέργειες αυτές και ειδικά στην λήψη αναγκαστικών μέτρων. Κύριος εκφραστής των αρμοδιοτήτων που της δόθηκαν και των πράξεών της είναι ο διοικητής της.

Πέρα όμως από τα σοβαρά αυτά νομικά θέματα το τεράστιο ζήτημα ουσίας είναι ότι μία εταιρεία που δεν ξέρουμε τι ακριβώς είναι, ποια είναι η μορφή της και ποια είναι η θέση της απέναντι στους νόμους και στο ελληνικό  δίκαιο, έχει υπό τις διαταγές της δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, δικαστικούς λειτουργούς και όργανα τάξεως χωρίς να είναι ελεγχόμενη από κανένα θεσμικό και εκλεγμένο παράγοντα. Διατάζει ακόμα και αυτοδιοικητικούς παράγοντες, δημάρχους, προέδρους δημοτικών και κοινοτικών συμβουλίων να συνδράμουν στις πράξεις της. Θεσμοί της δημοκρατίας που θα έπρεπε να αγωνίζονται να κρατούν τους δημότες τους ελεύθερους και όχι να συνεργούν στην παράδοσή τους ως τροφή κατευθυνόμενοι και δούλοι των κομμάτων τους. Οι προτάσεις και οι λύσεις τους έχουν δοθεί μέσω του προγραμματος χρηματοδότησης των δήμων από τον Αρτέμη Σώρρα. Και γνωρίζουν όλοι τους ότι είναι νόμιμες και αληθινές διότι τις έχουν ελέγξει σε κάθε λεπτομέρια.

Δίνεται το δικαίωμα σε μία εταιρεία με Α.Φ.Μ. να εισέρχεται στα σπίτια, στις επιχειρήσεις και εργασιακούς χώρους των πολιτών και να κατάσχει εν δυνάμει τα πάντα. Μία εταιρεία που έχοντας Α.Φ.Μ. σημαίνει πως παρουσιάζει δική της οικονομική κίνηση. Έσοδα και έξοδα. Μήπως και κέρδη; Ουδείς ξέρει. Οτιδήποτε παρουσιάζει θεωρείται αληθινό σύμφωνα και με το νόμο.

 


Η ψήφιση του νέου  Κ.Ε.Δ.Ε. δεν είναι τυχαία κατά την παρούσα χρονική περίοδο που πάνω από τα μισά ελληνικά Α.Φ.Μ. έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές και είναι στην πραγματικότητα οικονομικά παγωμένα. Μία τέτοιου είδους εταιρεία όπως η Α.Α.Δ.Ε., η οποία μοναδικό στόχο έχει την μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων της προς όφελός της και προς ικανοποίηση των μνημονιακών αφεντικών της, δεν θα είχε κανένα δισταγμό να αρχίζει να εκτελεί στην κυριολεξία τους Έλληνες που αγωνίζονται απλώς να επιβιώσουν.  Και η λίστα των κοκκινισμένων Α.Φ.Μ. συνεχώς μεγαλώνει και προχωρά η γενοκτονία του ελληνικού λαού που συρρικνώνεται.

Η «Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων», μία εταιρεία χωρίς νομική προσωπικότητα, συστάθηκε σύμφωνα με το νόμο 4389/2016 φεκ Ά 94 και αμέσως έθεσε υπό τον έλεγχό της ολόκληρο τον κρατικό μηχανισμό χωρίς αυτή να υπόκειται σε κανένα έλεγχο από αρχές της κυβέρνησης ενώ η σχέση της με τη Βουλή είναι σε επίπεδο απλής ενημέρωσης χωρίς να υποχρεώνεται σε έλεγχο, μεταβολές και έγκριση για τις αποφάσεις και τα πεπραγμένα της. Είναι ενταγμένη μέσα στα πλαίσια της φάμπρικας των ανεξάρτητων αρχών που έχουν ελέγχουν κάθε τομέα του κρατικού μηχανισμού, αλλά και της χώρας γενικότερα, ενώ αυτές ελέγχονται από ελάχιστα εώς καθόλου.

Είναι μία φανερή  με νόμο, αλλά και βίαιη στην πράξη, κατάλυση της δημοκρατίας, έστω και κατ’ επίφαση,  του ελληνικού συντάγματος, που διακηρύσσει ισονομία και εξουσίες που πηγάζουν από τον κυρίαρχο ελληνικό λαό. Εκπληκτικά ειρωνικό είναι πως αυτή η πράξη τελέστηκε με την σύμφωνη γνώμη και υπογραφή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο ελληνικός λαός αποκλείστηκε πλήρως από τον έλεγχο του ταμείου του, που μέχρι τώρα, έστω και προσχηματικά, είχε μέσω των αντιπροσώπων του. Έχασε και τυπικά πλέον δια νόμων την εθνική του κυριαρχία.

Ο μόνος που αντέδρασε άμεσα, μόλις ενάμιση μήνα μετά την σύσταση της Α.Α.Δ.Ε. και την πλήρη απώλεια του ταμείου του ελληνικού κράτους, ήταν ο Αρτέμης Σώρρας, πρόεδρος του πολιτικού φορέα του έθνους «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

Κατέθεσε στις 13 Φεβρουαρίου 2017 μήνυση κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, για το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας λόγω συναίνεσης στην εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας και κατάλυσης του δημοκρατικού πολιτεύματος με την προσυπογραφή του στον ν. 4389/2016. Ακολούθησαν ευθύς αμέσως πάνω από δύο χιλιάδες (2000) καταγγελίες Ελλήνων πολιτών στις εισαγγελίες όλης της χώρας για το ίδιο θέμα. Ουδείς άλλος αντέδρασε. Όλα τα κόμματα μαζί εναντίον της ελευθερίας της Ελλάδος.

Η μήνυση αυτή είναι σε διαρκή ισχύ καθώς αφορά απαράγραπτα αδικήματα και εγκλήματα βάση της ισχύουσας εγχώριας και παγκόσμιας νομοθεσίας. Ανά πάσα στιγμή εισέρχεται στην δικαστική αίθουσα όταν το ζητήσει ο κυρίαρχος ελληνικός λαός, είτε άμεσα είτε μέσω των φυσικών και νόμιμων εκπροσώπων του. Οι αντιπρόσωποι δεν κινήθηκαν ως τώρα και όσο καθυστερούν βαρύνονται έτι περισσότερο με την συνέχιση χειρότερων εγκληματικών πράξεων ενώ εμπλέκονται κατά την τέλεσή τους όλο  και περισσότεροι σε όλα τα κόμματα. 


Δεν νοείται ποτέ κράτος αυτόνομο και ανεξάρτητο έχοντας παραδώσει τα ταμειακά του έσοδα και έξοδα. Δηλαδή  ολόκληρη την οικονομία στα χέρια μηχανισμών ξένων προς τους δικούς του δημόσιους φορείς και υπηρεσίες. Οι πολίτες σε ένα τέτοιο κράτος δεν μπορεί παρά να βιώνουν ανέχεια, δυστυχία, διωγμούς και πληθυσμιακή συρρίκνωση που φτάνει στη γενοκτονία.

Η λύση είναι η επανάκτηση της κυριαρχίας μας από εμάς τους ίδιους τους Έλληνες πολίτες. Κανένα από τα ξενόδουλα κόμματα δεν θα παλέψει για τον σκοπό αυτό. Είναι φτιαγμένα για να διαχειρίζονται μόνο χρέη, φτώχεια, υποτέλεια και την ίδια την αποτυχία τους. Ο πολιτικός φορέας του έθνους «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» έχει ανοίξει την μοναδική λεωφόρο όπου έχουμε την δυνατότητα οι Έλληνες να ακολουθήσουμε, να απαιτήσουμε και να αποκτήσουμε ξανά την κυριαρχία μας. Να διοικούμε και να διοικούμαστε άμεσα. Να ελέγχουμε και να ελεγχόμαστε. Να διαχείριστούμε άμεσα και δίκαια τον πλούτο μας. Να είμαστε παρών στην πολιτεία μας. Στις αποφάσεις και την εκτέλεσή τους. Πρέπει να σταματήσουμε αυτό που βιώνουμε και να μην το αφήσουμε ποτέ να ξανασυμβεί σε εμάς και τα παιδιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια