Tο μεγαλύτερο logistics center του ΝΑΤΟ

 

Tο μεγαλύτερο logistics center του ΝΑΤΟ


Tο μεγαλύτερο logistics center του ΝΑΤΟ
Tο μεγαλύτερο logistics center του ΝΑΤΟ

Tο μεγαλύτερο logistics center του ΝΑΤΟ

Military Schengen
====

Στην πόλη Ulm της Γερμανίας, οικοδομείται αυτή τη στιγμή, το μεγαλύτερο logistics center του ΝΑΤΟ, που θα συγκεντρώσει όλα τα διεσπαρμένα ανά την Ευρώπη, κέντρα εφοδιασμού σε ένα.

Στην πόλη Ulm της Γερμανίας, οικοδομείται αυτή τη στιγμή, το μεγαλύτερο logistics center του ΝΑΤΟ
Στην πόλη Ulm της Γερμανίας, οικοδομείται αυτή τη στιγμή, το μεγαλύτερο logistics center του ΝΑΤΟ

Το κέντρο, έχει γυναίκα διοικητή, Αμερικανίδα του Πολεμ.Ναυτικου των ΗΠΑ.

To JSEC έχει σκοπό να διευκολύνει τη μετακινηση των συμμαχικών στρατευματων, μέσω δρόμων και τουνελ, κατάλληλα διαμορφωμένων, ώστε να αντέχουν τα βάρη και τα μεγάλα φορτία των τεθωρακισμένων (heavy lift)

Για να γίνει αυτό, τα κράτη μέλη της Συμμαχίας, καθόρισαν μια ελευθερη περιοχή μετακίνησης των στρατευμάτων τους, αντίστοιχη με αυτήν του Σένγκεν (Military Schengen)
Πρωτιστως, πέτυχαν την άρση των γραφειοκρατικών φραγμών, όπως οι έλεγχοι διαβατηρίων και η απαίτηση προειδοποίησης (σσ. ενώ σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, το ΝΑΤΟ μπορεί να μετακινήσει στρατεύματα άμεσα και χωρίς προειδοποιηση, κατά τη διάρκεια της ειρήνης, απαιτείται ειδοποίηση εκ των προτέρων για τις μετακινήσεις αυτες. πχ. η μετακίνηση Αμερικανικων στρατευμάτων, από την Πολωνία στη Γερμανία, απαιτεί προειδοποίηση 5 ημερών)
Κατά δεύτερον, ανεπτυξαν τις υφιστάμενες υποδομες, για ώρα ανάγκης πχ., υπηρχαν δρόμοι και γέφυρες που δεν μπορούσαν να αντέξουν το βάρος του βαρέους εξοπλισμού, σήραγγες που ήταν πολύ μικρές και αεροδρόμια που δεν μπορούσαν να φιλοξενήσουν μεγαλύτερα αεροσκάφη.

Με την ολοκλήρωση του νέου εφοδιαστικου κέντρου, το ΝΑΤΟ, θα έχει μειώσει σημαντικά το χρόνο μετακίνησης των στρατευμάτων και χάριν στο military schengen , τα κόνβοι του, θα μπορουν να μπαίνουν σε μια χώρα, με συνοπτικές διαδικασίες..

ΑΠΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ

Thanos Papadopoulos

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

 

ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΣΥΣΤΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ. ΤΑ ΝΕΡΑ ΕΠΙΒΑΡΥΜΕΝΑ ΜΕ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΠΟΥ ΣΥΣΣΩΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΝΟΧΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΓΕΝΕΣΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΕΥΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Κ.Α. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ ΟΠΩΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΡΕΥΜΑΤΟΕΙΔΗ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ. ΣΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΓΛΟΥΤΕΝΗ ή ΚΑΖΕΐΝΗ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΒΑΣΗ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ.

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

13.0 ΥΓΕΙΑ

 

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία. Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.

13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.

13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.

13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.

13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.

13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.

13.6.  Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.

13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.

13.8.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,

13.9.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.

13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών. Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

 

11.0 ΝΕΡΟ

 

11.1. Το νερό εδόθη με αφθονία στον άνθρωπο από τους Δημιουργούς του πλανήτη. Ο άνθρωπος πρέπει να σέβεται αυτό το θείο δώρο, πρέπει να σέβεται απόλυτα τα ποτάμια, τις λίμνες, τις πηγές, τα ρυάκια, τις θάλασσες να μην τα μολύνει και να ενεργεί όπως φροντίζει να μην μολύνεται ο εαυτός του.

11.2. Όπου απαιτούνται διεργασίες παραγωγικές με νερό θα τοποθετούνται για την απόλυτη καθαριότητα του νερού οι πιο τεχνολογικά άρτιοι βιολογικοί καθαρισμοί.

11.3. Καθαρισμός όλων των υδάτων θα γίνουν από την Πολιτεία μας από συχνότητες αποστατικές που με αυτές τώρα δηλητηριάζουν το νερό.

11.4. Το νερό θα πάρει πάλι τη μορφή, την κρυστάλλωση, τις θείες ιδιότητες, τις ενέργειες και τα ιχνοστοιχεία που νομοτελειακά μεταφέρει γιατί έτσι μόνο προορίζεται για τον άνθρωπο.

11.5. Το νερό είναι θείο δώρο. Δεν το παράγει κανένας. Έτσι δεν θα μπορεί ποτέ να πωλείται. Το κόστος κατανάλωσης, η οποία πρέπει να γίνεται πάντα με σεβασμό, είναι το κόστος της κατασκευής και συντήρησης του δικτύου διανομής.

11.6. Το νερό μπορεί να πωλείται μόνο ως συνιστώσα τελικού επεξεργασμένου προϊόντος.

11.7. Θα γίνει ειδική επεξεργασία του θαλάσσιου νερού ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζουν αρκετά νησιά και μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδος.

11.8. Θα διορθωθεί το δίκτυο μεταφοράς νερού σε όλες τις αγροτικές, παραμεθόριες περιοχές, αστικά κέντρα κτλ ούτως ώστε να υπάρχει ισορροπημένη κάλυψη και συνεχής παροχή νερού που να καλύπτει όλες τις ανάγκες.

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΣΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ

 

Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΣΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ

Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΣΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ
Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΣΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ» ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΙΑΚΩΒΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΕ ΒΑΣΙΚΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ (ΣΑΚΧΑΡΑ, ΛΙΠΗ, ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ). ΣΕ ΚΑΘΕ ΙΣΤΟ ΦΥΤΙΚΟ Ή ΖΩΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ. ΤΑ ΦΥΤΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΔΟΘΟΥΝ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΤΩΧΗ ΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΕΝΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΙΕΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΡΘΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΙΤΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ.

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

5.0 ΓΕΩΡΓΙΑ/ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ/ ΑΛΙΕΙΑ / ΠΑΡΑΓΩΓΑ

 

5.1.    Η Ελλήνων Συνέλευσις δίνει τεράστια βάση στην ανάπτυξη όλων των πρωτογενών παραγωγικών πηγών. Η γεωργία θα αναπτυχθεί με τον πιο δυνατό τρόπο. Θα καθιερωθεί σε ολόκληρη την επικράτεια η καλλιέργεια μόνο με παραδοσιακούς Ελληνικούς σπόρους.

5.2.    Θα αναπτυχθεί με πρόγραμμα ώστε το 60 % της γεωργικής παραγωγής να καθιστά αυτάρκη την χώρα μας από τα γεωργικά προϊόντα. Θα γίνει αναγνώριση όλων των φυτών της ελληνικής χλωρίδας καθώς και των παραγώγων τους, πχ ελαίων για θεραπευτικούς και για καλλωπιστικούς σκοπούς .

5.3.    Θα επανακτηθεί και συμπληρωθεί εκ νέου το ταμείο των ελληνικών σπόρων.

5.4.    Θα γίνει έλεγχος της τροφικής αλυσίδας και θα απαγορευθούν όλοι οι «GM» γενετικά τροποποιημένοι σπόροι και τα παράγωγα αυτών.

5.5.    Η Πολιτεία θα αναλάβει να διασφαλίσει τους πολίτες με τρόφιμα απαλλαγμένα από «GM» γενετικά τροποποιημένους σπόρους, θα προσφέρει εξελιγμένες μεθόδους ανάπτυξης που θα βασίζονται στις τεχνικές καλλιέργειας που ακολουθούν τις αρχέγονες αρχές όπως διατυπώνονται στη μητέρα φύση, και το πότισμα θα γίνεται μόνο με καθαρό νερό απαλλαγμένο από δηλητήρια, τοξίνες όπως φθόριο κτλ,

5.6.    Θα δημιουργηθεί μηχανισμός υποστήριξης για όλες τις μονάδες γεωργικής και ζωικής παραγωγής, μέσω προηγμένων τεχνολογιών που θα είναι εναντίον των γενετικά τροποποιημένων σπόρων και υβριδίων, με την λήψη ταυτόχρονα υποχρεωτικών εφαρμοστικών μέτρων για καλλιέργειες με τους φυσικούς τοπικούς σπόρους που δεν έχουν υποστεί επεξεργασία, έτσι ώστε η Ελλάδα να γίνει ξανά ένα οργανικό πρότυπο φυσικής ανάπτυξης και οτιδήποτε καλλιεργείται στον Ελληνικό χώρο να είναι πραγματικά βιολογικό.

5.7.    Η λίπανση θα γίνεται μόνο με βιολογικά λιπάσματα και εδαφοβελτιωτικά που θα παράγονται στην ελληνική επικράτεια.

5.8.    Θα αναπτυχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η βιομηχανική μεταποίηση των γεωργικών προϊόντων στα οποία μόνο θα επιτρέπεται η εξαγωγή. Σο ίδιο βάρος θα δοθεί και στην κτηνοτροφία.

5.9.    Θα σχεδιαστεί κατάλληλα η σχέση παραγωγής, μεταφοράς, αποθήκευσης, συντήρησης, διάθεσης στην τοπική αγορά και των εξαγωγών ούτως ώστε να αποκτηθεί αμεσότητα μεταξύ παραγωγού και καταναλωτή και να αναπτυχθεί υγιής ανταγωνισμός.

5.10. Θα υπάρχει αυστηρή εποπτεία για την τήρηση των προδιαγραφών.

5.11. Θα δοθεί προώθηση ώστε το 80 % των προϊόντων της κτηνοτροφίας να καλύπτει την εγχώρια κατανάλωση.

5.12. Θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην παραγωγή οικολογικών ζωοτροφών.

5.13. Θα δοθεί βάση στην αναπαραγωγή των ζώων της Ελληνικής πανίδας.

5.14. Η ανάπτυξη τους θα γίνεται μόνο σε φυσικό περιβάλλον και θα απαγορεύεται κάθε αυξητικό, διατροφικό συμπλήρωμα, ορμόνες κτλ.

5.15. Είμαστε η χώρα των υδάτων είναι φυσιολογικό να υπάρχει υδατοκαλλιέργεια όλων των ειδών.

5.16. Θα δοθεί βαρύτητα στις υδατοκαλλιέργειες ιχθύων, οστράκων και μαλακίων και ότι παράγεται ως τελικό προϊόν της μητέρας φύσης.

5.17. Η Πολιτεία είναι έτοιμη να παράσχει κάθε στήριξη για την επίτευξη των ανωτέρω με την δική της ή όχι συμμετοχή στην υλοποίηση τους.

 

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – YOUTUBE

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΠΕΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ …ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ…

 

ΠΕΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ …ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ…

ΠΕΡΙ #ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ...ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ...
ΠΕΡΙ #ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ …ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ…

ΠΕΡΙ #ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ …ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ…

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΟΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΠΩΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η #ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΕΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ …(ΙΜΜΑΝΟΥΕΛ ΚΑΝΤ (ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΓΡΑΦΕ ΔΙΟΤΙ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΑ ΕΒΡΑϊΚΑ???….ΚΑΙ O ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΥΤΩΝΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ????)ΤΥΧΑΙΟ???

ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ;;;

ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ;;;;
ΠΟΙΟΣ ΟΡΙΖΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ;;;

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ …ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΞΙΑ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ..

ΚΑΘΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ Ή ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΧΑΡΑΧΘΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΓΙΩΘΗΚΑΝ(ΔΟΓΜΑΤΑ) ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ…
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΕΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΝΟΜΩΝ ΟΡΚΩΝ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ…

ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ …Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΟΡΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΕ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ….

ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΕ ΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ…ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑ ΓΡΑΜΜΕΣ – ΣΥΝΟΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ …
ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΠΡΑΤΤΕΙΣ …ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΒΑΖΕΙΣ ΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ;;;; ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΤΙ ΟΣΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΑΔΕΙΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΣΟ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΑ ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΛΟΥΠΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ;;;

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΚΗ…ΧΩΡΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑ… ΧΩΡΙΣ ΑΡΕΤΗ …ΧΩΡΙΣ ΙΣΟΤΗΤΑ …ΧΩΡΙΣ ΑΝΔΡΕΙΑ …ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ …ΧΩΡΙΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ…ΧΩΡΙΣ ΑΦΘΟΝΙΑ…ΧΩΡΙΣ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ …ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΘΙ ΣΕΑΥΤΟΝ …ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ….

ΑΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΟΡΙΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΑΝΘΡΩΠΕ;;; ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ;;;;

ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΨΥΘΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ(ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ) ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΔΟΥΛΟ….???
Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΞΙΑ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΕΙΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΕΙΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ….
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ “ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΑ” ΟΥΤΕ “ΟΡΙΑ” ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΩΣ ΑΛΛΗ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ Ε.ΣΥ. …ΔΛΔ Ε.ΣΥ. ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙ-ΛΟΓΗ(ΕΠΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ)….ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΗΤΕΡΑ ..ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΣΤΗΣ…

Ε.ΣΥ. ΑΝΘΡΩΠΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ;;;ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;; ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ;;; Ε.ΣΥ. ΠΑΡΕ ΤΟΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ …Ε.ΣΥ. ΠΑΡΕ ΤΟΣΗ ΑΦΘΟΝΙΑ…Ε.ΣΥ. ΠΑΡΕ ΤΟΣΗ ΙΣΟΤΗΤΑ κλπ;;;ΑΝ ΙΣΧΥΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΔΥΝΑΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΧΩΡΙΖΕ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ-ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ….ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ….

ΔΕΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΝΟΗΣΕ …

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ..
ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΤΗΝ ΦΩΝΗ (ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΝΟΥ) ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ….
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ…
ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ….

ΑΗΡ ->ΗΡΑ ->ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΗΡ->ΑΡΗ-> ΑΝΔΡΕΙΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook