Η Άγκυρα άρχισε να κυκλοφορεί χάρτες με την δυτική Θράκη την Λέσβο, την Χίο και την Σάμο υπό τουρκική κατοχή!

Η Άγκυρα άρχισε να κυκλοφορεί χάρτες με την δυτική Θράκη την Λέσβο, την Χίο και την Σάμο υπό τουρκική κατοχή!

«Αναλαμβάνει δράση» σε περιοχές με έντονο μουσουλμανικό στοιχείο


Έναν χάρτη που παρουσιάζει ως «τουρκικό έδαφος» την Λέσβο, την Χίο, την Σάμο και σχεδόν όλη την ελληνική Θράκη, δημοσίευσε η τουρκική εφημερίδα Γενί Ακίτ η οποία όπως και η Γενί Σαφάκ απηχεί πιστά τις απόψεις της κυβέρνησης Ερντογάν.
Ο χάρτης ουσιαστικά απεικονίζει τους επόμενους τουρκικούς στόχους μετά την Συρία, το Ιράκ και την Λιβύη, περιοχές των οποίων πλέον ελέγχει από στρατιωτικής άποψης άμεσα.
Στη Τουρκία, μετά  από την - αναμφίβολα μεγάλη επιτυχία- ανταλλαγής νομισμάτων ύψους 35 δισ. δολ. με Βρετανία, Ιαπωνία και Κατάρ, επικρατεί τεράστια ευφορία και πλέον δεν κρύβουν ότι έρχεται η επόμενη κίνηση σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο κατά της Ελλάδος.
Χαρακτηριστικό είναι ότι ο χάρτης δημοσιοποιήθηκε αυτός στο twitter της εφημερίδας σε άρθρο με τίτλο ¨Η Τουρκία εξέπληξε όλο τον κόσμο! Η οικονομική επίθεση αποκρούστηκε¨.
Δηλαδή συνδέουν άμεσα την επίλυση του οικονομικού ζητήματος που αντιμετώπισε η χώρα εν μέσω κορωνοϊού με τα επιθετικά σχέδια να μην παγώνουν, αλλά το αντίθετο να εξελίσσονται κανονικά σε όλο το εύρος των γεωστρατηγικών συμφερόντων της Αγκυρας.
Φυσικά δεν είναι καθόλου άσχετο το γεγονός ότι επικεντρώνεται στις τρεις αυτές περιοχές όπου το μουσουλμανικό στοιχείο αποτελεί ποσοστό επί του πληθυσμού από 30%-50%. Στην μεν δυτική Θράκη, λόγω των μουσουλμανικών μειονοτήτων και σε Λέσβο, Χίο και Σάμο, λόγω της αλλαγής της πληθυσμιακής σύνθεσης από τις δεκάδες χιλιάδες παράνομων μεταναστών που πλέον είναι μόνιμα εγκαταστημένοι εκεί.
Οτι πρέπει για την αναθεώρηση των συνόρων και της Συνθήκης της Λωζάνης και την αρπαγή ελληνικού εδάφους.

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ 55% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ 55% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ


ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ 55% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ: Η άποψη η δική μου είναι ότι η απλή αναλογική είναι το καλύτερο εκλογικό σύστημα, το πιο δημοκρατικό, πραγματικά. Για να μην κοροϊδεύουμε κανέναν εδώ μέσα. Είναι το πιο αντιπροσωπευτικό. Σε μία δημοκρατία όμως που ψηφίζει το 100% των ψηφοφόρων. Όταν εσείς εκλεγήκατε με 40%, 30% -και για εμάς αναφέρομαι τώρα- αλλά το 55% των Ελλήνων δεν ψηφίζουν, ψηφίζεστε με ένα ποσοστό του 20% επί των κανονικών ψηφοφόρων. Δεν είναι αυτό έλλειμμα δημοκρατίας; Να αγωνιστούμε, λοιπόν, όλοι μαζί να πείσουμε τους πολίτες να έρθουν να ψηφίσουν και από 50% να γίνουν 70%, 80%, 90%, για να υπάρχει αντιπροσώπευση στη βάση της δημοκρατίας, όχι στην κατ’ επίφαση δημοκρατία που επικαλείστε. Γιατί η Κυβέρνηση σήμερα πήρε 40%, αλλά 20% έχει. Αυτό είναι το πραγματικό νούμερο, 20% των Ελλήνων στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία, την Κυβέρνηση. Πήραμε εμείς 3,7%; Το 1,5%, 1,8% είμαστε.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΠΗΥΘΥΝΕ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΚ (ΝΟΜΟΣ) ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΠΟΤΕ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΩΘΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ , ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

https://www.youtube.com/watch?v=yrsN7T9fdGo&feature=emb_title

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB:
https://www.facebook.com/esydpkm

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE:
https://www.youtube.com/channel/UC-PnN267t69dLHsdgDdsUrw/videos

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ



ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΣΚΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ




1.900 πρόσφυγες και μετανάστες στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Οι 1.150 στα Γρεβενά

1.900 πρόσφυγες και μετανάστες στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Οι 1.150 στα Γρεβενά




Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του prlogos ο αριθμός των προσφύγων και μεταναστών στη Δυτική Μακεδονία είναι 1.917. Από αυτούς οι 1.154 είναι στα Γρεβενά, οι 286 στην Καστοριά, οι 227 στην Φλώρινα και οι 250 στην Κοζάνη με το μεγαλύτερο βάρος να πέφτει στα Γρεβενά χωρίς να υπάρχει καμία αντίδραση.
Από τους 1.154 μετανάστες των Γρεβενών οι 742 διαμένουν στη δομή των Γρεβενών, τα εννιά δηλαδή ξενοδοχεία που αποτελούν ένα από τα 28 κέντρα υποδοχής μεταναστών και οι υπόλοιποι 412 σε άλλα ξενοδοχεία μέσω του προγράμματος Filoxenia. Συνολικά πάνω από 20 καταλύματα έχουν μετατραπεί σε κέντρα φιλοξενίας μεταναστών με τον τουρισμό στον ορεινό όγκο να είναι πια ανύπαρκτος, παρά τις όποιες φαινομενικά ενέργειες γίνονται για την αναβάθμιση του χιονοδρομικού της Βασιλίτσας.
Στον αριθμό αυτό των 1.917 δεν υπολογίζονται οι δυο πια δομές ασυνόδευτων ανηλίκων σε Κορησό Καστοριάς και Πεντάλοφο, 70 περίπου ατόμων, αφού στην Αιανή δεν υπάρχει πια ανάλογη δομή. Οι πρόσφυγες και μετανάστες της Δυτικής Μακεδονίας είναι Άραβες, Αφγανοί και Υποσαχάριοι.
Ιωάννα Παπαδημητρίου


 ΠΗΓΗ: http://www.prlogos.gr/1-900-%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%83%cf%86%cf%85%ce%b3%ce%b5%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%86-2/

ΜΗΝΥΜΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ


ΜΗΝΥΜΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΗ




Απίστευτες αποκαλύψεις στη Βουλή ΔΙΑΦΘΟΡΑ

Ολόκληρη η ΟΜΙΛΙΑ ΚΟΛΑΦΟΣ του Παπαγγελοπούλου στην Βουλή – Απίστευτες αποκαλύψεις ΔΙΑΦΘΟΡΑ

Εκδικητική πολιτική δίωξη σε βάρος του κατήγγειλε από το βήμα της Βουλής, όπου συζητείται η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για διεύρυνση του κατηγορητηρίου, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Ολόκληρη η ΟΜΙΛΙΑ ΚΟΛΑΦΟΣ του Παπαγγελοπούλου στην Βουλή – Απίστευτες αποκαλύψεις

Εκδικητική πολιτική δίωξη σε βάρος του κατήγγειλε από το βήμα της Βουλής, όπου συζητείται η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για διεύρυνση του κατηγορητηρίου, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΣ ΤΡΙΑΝΤΑ (30) ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΓΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΤΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΟΥΝ ΤΥΧΟΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΞΙΟΠΟΙΝΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ

https://www.youtube.com/watch?v=8W5wP93TGXU&feature=emb_title

ΚΟΣΜΟΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟ

ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΜΕΣΑ ΣΟΥ, ΣΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ! ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΟΣΜΟΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΟΥ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.


ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑΣ ΚΟΣΜΟΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟΝ ΦΩΣ ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΟΛΟΝ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ.

ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ, ΟΛΟΤΗΤΑ, ΑΥΤΑΡΚΕΣ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΚΟΣΜΟΗΛΙΑΚΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΑΚΕΣ ΚΟΣΜΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.

ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΜΑΣ, ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΗΛΙΟΙ, ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΩΣ. Ο,ΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΦΩΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΛΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟ!
ΤΟ 11 ΕΝΔΕΚΑΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ 11 ΕΝΔΕΚΑΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΟΥΣΙΑ, ΤΟ ΟΛΟΝ ΦΩΣ ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ
… ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ ΜΑΣ.

ΑΥΤΟ ΤΟ 11 ΕΝΔΕΚΑΤΟ ΜΕΡΟΣ, ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ ΟΛΟΝ ΦΩΣ, ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ, ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.

ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΨΙΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ, ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΟΛΟΝ ΦΩΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ ΟΛΟΝ ΦΩΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΤΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΠΟΥ Η ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΧΕΙ ΘΩΡΑΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΥΠΗΡΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ. ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΤΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΟΛΟΝ ΦΩΣ ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ.
ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΝΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣΥΝΔΕΣΕΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΩΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ,
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥ.

ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΜΕΣΑ ΣΟΥ, ΣΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ! ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΟΣΜΟΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΟΥ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ, Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΖΙ, ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΝΑ ΤΟ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΓΕΛΟΙΟΙ, ΔΟΛΙΟΙ, ΑΝΟΗΤΟΙ, ΕΚΠΤΩΤΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ?? ΝΑ ΤΟ ΤΑΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΑΠΙΑ ΒΔΕΛΥΡΗ ΓΝΩΣΗ, ΝΑ ΤΟ ΣΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ??? ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗΝ, ΝΑ ΔΟΞΑΖΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΩΣ ΘΕΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ???

ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΝΑ ΑΝΕΛΘΕΤΕ ΣΤΟ ΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΣΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ. ΝΑ ΘΥΜΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ! ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΛΑΝΙΑΣ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΤΕ, ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ, ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΣΑΣ! ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΑΣ! ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ 1 ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ :  Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600 ΣΕΛΙΔΑ 782
ΠΗΓΗ : https://kosmotheasi.com ΠΗΓΗ : e-synews.gr